Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Херсонобленерго» відновило електропостачання у громаді Великої Олександрівки на Херсонщині

November 17, 2022

«Херсонобленерго» спільно з іншими обленерго групи компанія VS Energy продовжує відновлення електропостачання на Херсонщині.

Електроремонтники повернули світло у домівки, де проживає 1650 мешканців смт. Велика Олександрівка та 477 жителів селів Новодмитрівка та Старосілля, відновивши повітряну лінію ПЛ-35 після отримання від військових та саперів дозволу на роботи.

Раніше, відразу після деокупації території, енергетикам вдалося заживити підстанцію «Біла Криниця», що дало змогу частково підключити до енергомереж мешканців однойменного населеного пункту. Для цього енергетики усунули 139 обривів та замінили 7,5 км дроту, що був повністю пошкоджений у результаті постійних обстрілів.

«За світлом у кожній будівлі стоїть титанічна робота працівників «Херсонобленерго», які ризикуючи життям, часом під обстрілами, роблять все можливе, а іноді й не можливе для відновлення електропостачання на деокуваних територіях. Руйнування жахливі. Але ми все полагодимо і повернемо світло до знеструмлених населених пунктів Херсонщини», – наголошує Ігор Сафронов, голова «Херсонобленерго».

Разом з енергетиками «Херсонобленерго» над відновленням енергопостачання на  Херсонщині працюють колеги з «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго», «Житомиробленерго» та «Рівнеобленерго», що входять до групи компаній VS Energy. Всі вони роблять усе необхідне, аби якомога швидше відновити енергосистему та повернути світло до знеструмлених населених пунктів Херсонщини.

 

Нагору